Tiedeleirit

Joensuun Tiedeseura ry järjestää koululaisille suunnattuja tiedeleirejä, joiden aikana tutustutaan yliopiston eri tieteenaloihin osallistujia kiinnostavalla tavalla työpajoissa. Tiedeleirit järjestetään yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston kanssa. Leirien ohjaajina toimivat yliopisto-opiskelijat sekä ainelaitosten opettajat ja tutkijat.

Ensimmäinen tiedeleiri järjestettiin elokuussa 2010 Joensuussa Itä-Suomen yliopiston kampuksella. Leiriltä saadun hyvän palautteen perusteella Joensuun Tiedeseura käynnisti syksyllä 2010 koko kouluvuoden kestävät tiedekerhot. Vuonna 2017 Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen LUMA-keskuksessa järjestetään tiedeleirejä kahtena eri ajankohtana, kesäkuussa ja elokuussa.

Tiedeleirit vuonna 2017

• Kesäkuun tiedeleiri 8-15-vuotiaille 12-16.6.2017 / (5 pv)
  • Kesäkuun tiedeleiri 8-15-vuotiaille 19-22.6.2017 / (4 pv)
  • Elokuun tiedeleiri 8-15-vuotiaille 7-11.8.2017 / (5 pv)

Kaikilla leireillä on vielä hyvin tilaa!

Kukin leiri tarvitsee toteutuakseen 16 osallistujaa. Leirien ohjelmaa ollaan vasta sopimassa, mutta leirien ohjelma tulee noudattelemaan aikaisempien vuosien ohjelmia (katso alla). Tänä vuonna tosin toivomme saavamme mukaan myös biologiaa.

Tiedeleirit toimivat Joensuun kampuksella päiväleireinä klo 9-16. Leirin hinta 120 euroa/viikko (100 eur/4 päivän leiri) sisältää leiriohjelman, lounaat, välipalat ja vakuutuksen. Leirille on mahdollista osallistua myös vain tiettyinä päivinä. Tällöin leirimaksu on 25 eur/päivä.

Ilmoittaudu leireille tällä lomakkeella (Huomaathan, että järjestelmä ei valitettavasti lähetä mitään ilmoitusta takaisin.)

Yhteydenotot: oili.kohonen@tiedeseura.fi, +358 405640480

Aikaisemmat leirit