Tiedeleirit

Joensuun Tiedeseura ry järjestää koululaisille suunnattuja tiedeleirejä, joiden aikana tutustutaan yliopiston eri tieteenaloihin osallistujia kiinnostavalla tavalla työpajoissa. Tiedeleirit järjestetään yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston sekä Pohjois-Karjalan kesäyliopiston kanssa. Leirien ohjaajina toimivat yliopisto-opiskelijat sekä ainelaitosten opettajat ja tutkijat. Leirit toteutetaan Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen LUMA-keskuksessa.

Ensimmäinen tiedeleiri järjestettiin elokuussa 2010 Joensuussa Itä-Suomen yliopiston kampuksella. Leiriltä saadun hyvän palautteen perusteella Joensuun Tiedeseura käynnisti syksyllä 2010 koko kouluvuoden kestävät tiedekerhot.

Tiedeleirit vuonna 2018

tiedeleirejä on tarkoitus järjestää myös tulevana kesänä. Ilmoittautuminen leireille pyritään avaamaan 1.4.2018.

Tiedeleirit toimivat Joensuun kampuksella päiväleireinä klo 9-16. Leirin hinta 120 euroa/viikko sisältää leiriohjelman, lounaat, välipalat ja vakuutuksen. Leirille on mahdollista osallistua myös vain tiettyinä päivinä. Tällöin leirimaksu on 25 eur/päivä.

Leireille ilmoittautuminen tapahtuu tähän 1.4.2018 aukeavalla lomakkeella (Huomaathan, että järjestelmä ei valitettavasti lähetä mitään ilmoitusta takaisin.)

Yhteydenotot: oili.kohonen@tiedeseura.fi, +358 405640480

Aikaisemmat leirit