Tiedeleirit

Joensuun Tiedeseura ry järjestää koululaisille suunnattuja tiedeleirejä, joiden aikana tutustutaan yliopiston eri tieteenaloihin osallistujia kiinnostavalla tavalla työpajoissa. Tiedeleirit järjestetään yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston, Itä-Suomen yliopiston LUMA-keskuksen sekä Pohjois-Karjalan kesäyliopiston kanssa. Leirien ohjaajina toimivat yliopisto-opiskelijat sekä ainelaitosten opettajat ja tutkijat. Leirit toteutetaan Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen LUMA-keskuksessa.

Ensimmäinen tiedeleiri järjestettiin elokuussa 2010 Joensuussa Itä-Suomen yliopiston kampuksella. Leiriltä saadun hyvän palautteen perusteella Joensuun Tiedeseura käynnisti syksyllä 2010 koko kouluvuoden kestävät tiedekerhot.

Tiedeleirit vuonna 2018

Tiedeleirejä on tarkoitus järjestää myös tulevana kesänä (4-8.6 sekä 30.7-3.8). Ilmoittautuminen leireille avataan 1.4.2018.

Tiedeleirit toimivat Joensuun kampuksella päiväleireinä klo 9-16. Leirin hinta 120 euroa/viikko sisältää leiriohjelman, lounaat, välipalat ja vakuutuksen. Leirille on mahdollista osallistua myös vain tiettyinä päivinä. Tällöin leirimaksu on 25 eur/päivä.

Leireille ilmoittautuminen tapahtuu tähän 1.4.2018 aukeavalla lomakkeella

(Huomaathan, että järjestelmä ei valitettavasti lähetä mitään ilmoitusta takaisin.)

Yhteydenotot: oili.kohonen@tiedeseura.fi, +358 405640480

Aikaisemmat leirit