Tiedeleirit

Joensuun Tiedeseura ry järjestää koululaisille suunnattuja tiedeleirejä, joiden aikana tutustutaan yliopiston eri tieteenaloihin osallistujia kiinnostavalla tavalla työpajoissa. Tiedeleirit järjestetään yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston sekä Pohjois-Karjalan kesäyliopiston kanssa. Leirien ohjaajina toimivat yliopisto-opiskelijat sekä ainelaitosten opettajat ja tutkijat.

Ensimmäinen tiedeleiri järjestettiin elokuussa 2010 Joensuussa Itä-Suomen yliopiston kampuksella. Leiriltä saadun hyvän palautteen perusteella Joensuun Tiedeseura käynnisti syksyllä 2010 koko kouluvuoden kestävät tiedekerhot. Vuonna 2017 Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen LUMA-keskuksessa järjestetään tiedeleirejä kolmena eri ajankohtana.

Tiedeleirit vuonna 2017 (tilanne päivitetty 22.6.)

Kaikilla leireillä on vielä hyvin tilaa!

Kukin leiri tarvitsee toteutuakseen 16 osallistujaa.

Tiedeleirit toimivat Joensuun kampuksella päiväleireinä klo 9-16. Leirin hinta 120 euroa/viikko (100 eur/4 päivän leiri) sisältää leiriohjelman, lounaat, välipalat ja vakuutuksen. Leirille on mahdollista osallistua myös vain tiettyinä päivinä. Tällöin leirimaksu on 25 eur/päivä.

Ilmoittaudu leireille tällä lomakkeella (Huomaathan, että järjestelmä ei valitettavasti lähetä mitään ilmoitusta takaisin.)

Yhteydenotot: oili.kohonen@tiedeseura.fi, +358 405640480

Aikaisemmat leirit